Stöd att få

Du vet väl om att du inte är ensam på din resa? Vi är många organisationer i Uppsala som är här för att hjälpa dig på olika sätt. För att du ska lyckas ta nästa steg. Vi finns här för att hjälpa till med allt från affärsutveckling och kontaktnätverk till finansiering och juridisk rådgivning. Tack vare vårt nära samarbete behöver du aldrig veta exakt vem du ska vända dig till – ta kontakt med någon så kan vi alltid hänvisa dig vidare till rätt organisation om det skulle behövas. Nedan hittar du några av de organisationer som finns här för att hjälpa dig.

STUNS
STUNS står för ’Stiftelsen för samverkan mellan universiteten i Uppsala, näringsliv och samhälle’. Genom att föra samman regionala, nationella och internationella nyckelaktörer och beslutsfattare bidrar STUNS till att förbättra och utveckla samverkan i Uppsalaregionen. Detta för att stärka regionens ekonomiska tillväxt och hållbara utveckling. STUNS har fyra fokusområden: Innovation & tech, Life science, Energi samt Hållbara samhällen.

UIC
UIC erbjuder personer, entreprenörer, startups och etablerade bolag, med en ny idé inom alla branscher, skräddarsytt affärsutvecklingsstöd, nätverk, finansiering och den kunskap som krävs för att utvecklas, skala upp eller nå en internationell marknad. Vi hjälper dig, med andra ord, att påskynda tiden från idé till marknad samt minska riskerna i tidiga och ofta avgörande skeden. UIC är en av landets främsta företagsinkubatorer och acceleratorer och rankas som en av världens 5 bästa företagsinkubatorer enligt UBI Global.

DRIVHUSET
Drivhuset erbjuder coaching gratis där vi diskuterar din idé och dina möjligheter till att förverkliga den. Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför mötet. Det viktiga är att du är engagerad, beredd att prova på din idé och lära dig mera om företagande!
På Drivhuset får du kunskap och inspiration som ger dig energi att starta, utveckla och driva affärsidéer framåt. Tillsammans arbetar vi för en hållbar samhällsutveckling där idéer växer, företag startas och utvecklas – alltid med entreprenörskap som ledord och med våra kvalitetssäkrade utvecklings- och ledarskapsmetoder. Vi ser fram emot att träffa dig och din idé!